Filmska praznična čarolija na RTS-u

Predstojeći praznici na programe RTS-a donose veoma bogat i uzbudljiv program koji će obradovati sve istinske filmske ljubitelje i zadovoljiti najrazličitije ukuse. Očekujte ekskluzivne premijere, omiljene klasike, vesterne, neverovatne akcije, a za nežniji deo publike posebno smo pripremili maraton najnovijih romantičnih ostvarenja i komedija…

Novogodišnja praznična atmosfera započeće maratonom od čak 11 komedija i vesterna sa Badom Spenserom i Terensom Hilom u glavnim ulogama. Prvi na programu biće dečiji filmovi Šerif i klinac iz svemira i nastavak Super šerif, a zatim slede filmovi Čovek zvani buldožer, Bombarder, Bog prašta, ja ne, Zovu me Triniti...

Nakon najluđe noći, 01. januara gledaoci će moći da se opuste uz maraton romantičnih drama i komedija na Drugom programu, koji će započeti filmom Kao ludi iz 2011. Posebna poslastica biće ruski kandidat za Oskara - Bez ljubavi (2017), koji je na ovogodišnjem festivalu u Kanu osvojio Veliku nagradu žirija. Ženski deo publike obradovaće simpatična francuska komedija - Otkačene trudnice, koja je nedavno napustila bioskopske sale, ali i španska romantična ostvarenja poput Sad ili Nikad i Palme pod snegom.

Iste večeri, na Prvom programu očekuje nas najnoviji film iz Bondovog serijala - Spektra, koji je na programu u 21 čas, dok za njim sledi francuski akcioni triler Konvoj iz 2016. godine.

U utorak, 02. januara, Prvi program je rezervisan za uzbudljive akcije poput popularnog filma - Oteta 3, sa Lijamom Nisonom u glavnoj ulozi i S.M.A.R.T. potera (2017) sa Orlandom Blumom, dok na Drugom programu počinje Bond maraton, koji će trajati sve do petka, 05. januara. Tokom ta četiri dana prikazaćemo čak 14 filmova iz serijala o najpopularnijem tajnom agentu na svetu - od Doktor No (1962) do Pogled na ubistvo (1985).

Čudesni Spajdermen (2012) rezervisao je svoj termin na Prvom programu, u sredu 03. januara u 21 čas, dok za njim sledi sjajna španska akcija sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi - Toro (2016).

Tokom prazničnih dana gledaoci će imati priliku da pogledaju i Trumanov šou, Đangova osveta, Prevoznik: Nasleđe, I dalje Alis... Ali i neka od omiljenih domaćih ostvarenja kao što su Tesna koža (svi delovi), Ranjeni orao, Paja i Jare, Zona Zamfirova, a za Badnje i Božićno veče - Montevideo, Bog te video i Montevideo, vidimo se.

Želimo vam srećne novogodišnje i božićne praznike!

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 13. jan 2018, 14:04)
Татјана [neregistrovani]

Све похвале

Све похвале за Новогодишњи и Божићни програм на РТС1 и РТС2. Пуно среће у даљем раду. Срећна Вам Нова 2018.