Krimi serija "Pet"

Subotom u 20.00 na RTS 1.

Pet mladih žena su  protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati.

Pre njih, sa one strane zakona u nekim ludim godinama iza nas, bili su njihova braća, očevi, momci, muževi ... Ostale su bez njih i kada su poverovale da je to vreme prošlo, dogodilo se nešto posle čega više nisu mogle da biraju. Nisu se za to spremale, ne znaju kako da se ponašaju, ali briga za decu, odanost prijateljstvu iz detinjstva i ženska intuicija od njih će napraviti opasne i nepredvidive protivnike koje niko nije očekivao na kriminalnoj pozornici. Gotovo kao superheroine, one i ako slabije znaju kako da pobede.

U prvoj epizodi upoznajemo Ninu, Nataliju, Aleksandru, Katarinu i Sonju. Proći će neko vreme dok ne shvate da ne mogu jedna bez druge, dok se ne pojačaju i ojačaju i dok ne smisle način kako da pobede. Nijedan muškarac koji će im se pridružiti nije običan, jer na stranu slabijeg, u svetu na koji su one krenule, malo ko staje.

Ovu žensku bandu brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga igraju glumice Jelena Đokić (Ninu), Hristina Popović ( Nataliju -Tili), Marija Karan (Aleksandru), Gala Videnović (Katarinu) i Milena Radulović (Sonju).

Sa druge strane ''Ligu izuzetnih džentlmena'' predstavljaće, Jovan Lole Savić, Nebojša Dugalić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Žarko Laušević, Viktor Savić, Miodrag Dragičević, Nikola Kojo, Marko Gizdavić i Vuk Đukelić.

Igraju još Svetozar Cvetković, Marko Nikolić, Radovan Vujović, Igor Benčina, Nebojša Glogovac, Gorica Popović, Cvijeta Mesić, Rada Đuričin, Ivana Popović, Nikola Ristanovski, Slavko Labović, Boris Pingović, Nebojša Kundačina, Dragana Varagić, Slobodan Ćustić, Maja Šuša, Nenad Stojmenović, Nina Janković ...

Serija će biti dostupna i korisnicima Telekom Srbija putem MTS TV servisa koji će imati mogućnost da prate seriju na Superstar kanalu nedeljom u 22č i sredom u 21č. 

Scenaristi: Strahinja Radetić i Balša Đogo

Reditelj: Balša Đogo

Direktor fotografije: Vladimir Ilić

Kostimografkinje:  Dragica Laušević, Jana Zaharijević i Jelena Stefanović

Scenografkinje: Zorana Petrov i Nevena Mijušković

Tonska obrada i izbor muzike: Aleksandar Protić

Montažer: Stevan Marić

broj komentara 8 pošalji komentar
(sreda, 27. mar 2019, 19:53) - Lillula86 [neregistrovani]

Odlicna

Wauuu!!!! Kakva serija! Odusevljenje!!!!

(utorak, 26. mar 2019, 17:24) - Stamenkovic. Sanja [neregistrovani]

Pet reprizal

Kad je repria

(nedelja, 24. mar 2019, 18:41) - anonymous [neregistrovani]

Repriza

Konačno BRAVO za seriju. Da li postoje reprize, to će biti jedini minus.

(subota, 23. mar 2019, 21:08) - Krtica [neregistrovani]

Sedi, 5.

Fantasticna serija!!! Jedva cekam sledecu epizodu.

(subota, 23. mar 2019, 14:37) - anonymous [neregistrovani]

Odlican 5

Serija je odlicna, za svaku pohvalu! Uvek je rado gledam, samo steta sto se ne daje svake veceri!

(subota, 16. mar 2019, 22:19) - anonymous [neregistrovani]

Bravo

Serija je odlicna. Bravo. Jedva cekam sledecu epizodu.

(ponedeljak, 11. mar 2019, 17:41) - anonymous [neregistrovani]

Repriza

Da li se emituje repriza i kojim danom i vreme?

(sreda, 27. feb 2019, 14:54) - Sandra [neregistrovani]

Dobre serije

Baš se radujem još jednoj dobroj domaćoj seriji, gledala sam seriju Jutro i Korene obe super na svoj način. Trenutno pratim Britansku seriju Afera na RTS toplo preporučujem, sa divnom Rut Wilson u glavnoj ulozi.