Nova sezona serije "Sumnjiva lica"

Nakon velikog uspeha prve sezone, od 25. septembra počinje emitovanje nove sezone serije Sumnjiva lica, o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji Radio-televizije Srbije i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Mladi političar Milorad Cvijović i dalje je pod velikim uticajem ambicioznih roditelja. Nedovoljno odlučan i spreman da preokrene svoj život i počne iznova, Milorad pokušava da na sve načine obuzda Ljiljanu i Životu, koji njegovu karijeru koriste za lični napredak.

Ministarska pozicija nikada nije bila bliža, ali je pred Miloradom veliko pitanje da li takav život zaista želi? Idejnom tvorcu serije, Dušanu Miliću, kao i rediteljsko-scenarističkoj ekipi, pet drama Branislava Nušića, jednog od naših najznačajnijih komediografa, bile su polazište za istraživanje uvek aktuelnog pitanja moći i pozicije pojedinca u političkom sistemu, običnog čoveka koji je u ozbiljnom raskoraku između sopstvenih želja i stvarnih mogućnosti.

U Protekciji, glavna preokupacija "nušićevskih" junaka biće zataškavanje skandala o dementnom ministru, u Uježu videćemo kako Sanja motiviše žene u porodici da se izbore za svoja prava, Gospođa ministarka pokazaće nam šta se desi kada Ljiljana poveruje da je vlast. Sledi Ožalošćena porodica u kojoj se pohlepni rođaci svim snagama bore za deo nasledstva Ljiljane i Živote, a sezonu će zaključiti Pokojnik, ujedno i Nušićevo poslednje dramsko delo, koje će otvoriti pitanje mogućnosti povratka iz mrtvih u (politički) život!

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelka Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić...

Odgovorni urednik Dramskog i domaćeg serijskog programa: Marko Novaković
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović
Direktor fotografije: Mihajlo Savić
Scenografi: Nevena Mijušković, Irena Marjanov
Kostimograf: Nevena Milovanović
Kompozitor: Aleksa Ranđelović

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 21. sep 2017, 21:49)
Ivana [neregistrovani]

sumnjiva lica

Obozavam seriju. Odlicna je. Vrhunski glumci.

(utorak, 12. sep 2017, 11:29)
Goran [neregistrovani]

Super

Odlična serija. Odličan scenario, gluma,...