Krimi-drama „Nestali“ na RTS 2

Uzbudljivi triler, sniman u Parizu i Londonu, neizvestan do samog kraja, koji prikazuje neverovatne međuljudske odnose, bol i patnju glavnih junaka, život na rubu ludila čoveka koji je izgubio sve što je u životu voleo, bez para u džepu i uz veliki osećaj krivice… ali i nadu koja ne umire - da sve ipak može biti drugačije. Serija koja je oduševila britansku naciju i pokupila odlične kritike kao i nominacije za dva Zlatna globusa, stiže na RTS. (The Missing, 2014)

Bi-Bi-Sijeva krimi-drama, Nestali čije je finale pratilo blizu sedam milion gledalaca, priča nam priču o dečaku Oliveru Hjudžsu, koji nestaje u Francuskoj tokom porodičnog odmora. Njegov nestanak postaje i ostaje prava misterija, i čini se da svi polako odustaju od toga.

Svi, osim njegovog oca Tonija, koji ne želi da se pomiri da njegovog sina nema i od samog početka kreće u opsesivnu potragu za bilo kakvim tragom koji će ga odvesti do njega. Gotovo desetogodišnja neumorna potraga svakim korakom donosi novi preokret i počinje polako da uništava brak Tonija i Emili, ali i njihove živote...

Kada naiđe na trag koji ga vraća u Francusku i možda vodi pravo do odgovornih za nestanak Olivera, Toniju u pomoć priskače legendarni, penzionisani detektiv Džulijan, koji je upravo i bio glavni istražitelj na tom slučaju, godinama pre... Zajedno počinju da slažu deliće slagalice koji nedostaju zbog čega policija odlučuje da ponovo otvori slučaj....

Uloge: Čeki Karjo, Anastasia Hil, Džejms Nezbit, Fransis O'Konor...

Režija: Tom Šenklend

Subotom i nedeljom, RTS 2, 22 časa; repriza utorkom i sredom, RTS 2, oko 22.30.

broj komentara 8 pošalji komentar
(subota, 18. nov 2017, 22:31)
anonymous [neregistrovani]

Nestali

Bravo za seriju.

(nedelja, 29. okt 2017, 23:51)
anonymous [neregistrovani]

Natasa

Odlična serija! Sve pohvale uređivačkom timu!

(četvrtak, 26. okt 2017, 14:28)
anonymous [neregistrovani]

Pohvala RTS-u za dokumentarni i serijski program

Stvarno moram da pohvalim serije koje se u poslednje vreme emituju na RTS-u.
Zadovoljstvo je pratiti I "dokumentarce" na RTS 2. Voleo bih I kada bi bilo vise istorijskih kvalitetnih filmova, posebno biografskih o znamenitim ljudima, jer bi mi to ulepšavalo dan !
Iskreno zahvalan I uveren da će RTS istrajati na "ovom putu" I dalje.

(subota, 21. okt 2017, 23:10)
anonymous [neregistrovani]

Serije

Uživamo već više od godinu dana u izvanrednim serijama. I usput gledamo i ostele sadržaje. Ponovite putopis o Toskani, pliiiizzzzz....hvala celoj ekipi.

(nedelja, 15. okt 2017, 19:59)
anonymous [neregistrovani]

mirjana

Odlicna serija

(četvrtak, 12. okt 2017, 09:06)
Joyce [neregistrovani]

Takve serije nam trebaju...

Odlična serija... Bravo za urednika i izbor.

(nedelja, 08. okt 2017, 23:37)
Tanjs [neregistrovani]

Nestali

Odlicna serija, kao i predhodna Plima.

(nedelja, 08. okt 2017, 14:43)
Mirjana [neregistrovani]

O seriji Nestali

Sjajna serija! Bas po mom ukusu. Sve cestitke uredniku i celoj uredjivackoj ekipi serijskog programa. Samo tako nastavite! Bravo za izbor!