Vojna akademija

Nakon izuzetno uspešne prve sezone uskoro na male ekrane stiže sasvim nova, još uzbudljivija, druga sezona serije.

Serija prati živote kadeta, oficira i njihovih porodica u toku trajanja čitavog školovanja. Upoznali smo junake serije, popularne kadete - iskrenog i pravičnog Risa, problematičnog Stošića, temperamentnu Zimče, simpatičnog Klisuru, komičnog Džakovića, privlačnu Šašvari i ratobornu Roksandu. Pratili smo ih kroz prva iskušenja i teškoće, kroz lične nedoumice i profesionalne dileme, prisutvovali smo sklapanju čvrstih prijateljstva pa i ljubavnih veza... Upoznavali smo njihove porodice, oficire, atmosferu života na Vojnoj akademiji i shvatili koliko je odricanja i truda potrebno da bi se na njoj uspelo.

Druga sezona direktno se nastavlja na poslednje trenutke prve sezone. Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade ljude raste. Svakodnevni život na akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi, oficira, kao i njihovih porodica. Sedam epizoda druge sezone daje živopisan i šarolik presek sudbina svih likova koji su na bilo koji način vezani sa našim junacima. Puno smeha i drugarstva, ali i ozbiljnih problema, prevara, raskida, menjanja životnih ciljeva ili vraćanja na one stare...

Koje su posledice saobraćajne nesreće Stošića? Hoće li se Nadica oporaviti? Šta se desilo sa Risom i Zimčetom? Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno raspasti? Mnogobrojna iznenađenja, neočekivani zapleti, mnogo poznatih i neka nova lica.

U glavnim ulogama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Nikola Rakočević, Tamara Dragičević, Nevena Ristić.

U ostalim ulogama: Sofija Rajović, Slobodan Stefanović, Miloš Timotijević, Goran Jokić, Aleksandar Radojičić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Branislav Lečić, Tihomir Stanić, Vojislav Brajović, Ivana Mihić, Marija Milovanović.

Specijalni gost: Vlado Georgiev

Producent: Nebojša Nele Garić, direktor filma: Nenad Dimitrijević, kreativni tim: Boban Jevtić, Dejan Zečević, direktori fotografije: Zoran Petrović SAS, Nebojša Bašić SAS, dizajner zvuka: Vladan Korać, snimatelj zvuka: Novica Jankov, šminka: Mirjana Aćin, kostim: Lana Pavlović, kompozitor: Nemanja Mosurović, scenografija: Zorana Petrov, montaža: Aleksandar Popović.

Vojna akademija
broj komentara 13 pošalji komentar
(nedelja, 16. mar 2014, 20:29)
Nikola Radosavljevic Lucina [neregistrovani]

dobro pohvalno

Bravo majstori ovo je prava kopija vojne akademije u beogradu.ovo je naj bolja serija koja se snimala u 21.veku.I ako ne mogu da ovo gledam zbog kvara televizora ali do sada sam ovo gledao i ja vam se zapravo ponosim zato sto ovo niko do sada nije mogao da snimi u pravoj istini.Naj vise mi se svidja kapetan zarac koji je strog kao u pravoj vojsci.A unapredjeni kapetan Vasake ponasa se veoma lepo prema kadetima.A od kadeta najvise mi se svidja kadetkinja Zimce i kadet Radisav Risojevic i kadet Stosic Danijel koji voli da deli lepe komplimente lepim devojkama.

(petak, 14. mar 2014, 19:44)
dfhdh [neregistrovani]

?

Gde mogu da odgledam epizode druge sezone vojne akademije?

(sreda, 26. feb 2014, 20:23)
ZicLir [neregistrovani]

Trla baba lan

Zasto nema na youtube prve i druge epizode drugog seriala ????

(sreda, 26. feb 2014, 10:44)
Predrag [neregistrovani]

Zvezda petokraka

U tisini u sred mraka sija zvezda petokraka...(na prvoj slici na kacigi)

(utorak, 25. feb 2014, 02:35)
anonymous [neregistrovani]

vojna akademija

kako molil vas mogu da pogledam drugu epizodu drugog serijala,nisam stigla?svaka cast,drugi serijal je jos bolji

(ponedeljak, 17. feb 2014, 20:25)
anonymous [neregistrovani]

vojna akademija

gde mogu da pogledam novu epizodu serije vojna akademija nisam stigao juce??? hvala unapred...

(ponedeljak, 17. feb 2014, 16:19)
marija [neregistrovani]

pitanje

Kada i gde se moze pogledati repriza prve epizode nove sezone Vojne akademije?

(nedelja, 16. feb 2014, 23:10)
anonymous [neregistrovani]

Pogled

Gde mogu da pogledam prvu seriju,misim reprizu?
Nisam stigao veceras!

(subota, 15. feb 2014, 11:55)
Jovan [neregistrovani]

Ocekivanja

Svaka cast.Valjda ce 2 deo biti bolji od prvog.

(petak, 14. feb 2014, 14:33)
anastazija [neregistrovani]

voljna akademija 2

1 deo voljne akademije je bio dobar,nadamse da 2 deo voljne akademije još bolji od 1 dela.