Eliza iz Rivombroze

Od 24. oktobra, svakog radnog dana u devet časova na Drugom programu biće emitovana serija „Eliza iz Rivombroze“ (Elisa di Rivombrosa, 2003). Italijansko ostvarenje, snimljeno je na osnovu „Pamele“, romana iz 18. veka engleskog pisca Semjuela Ričardsona.

Veliko imanje Rivombroz , okolnosti u kojima živi torinsko plemstvo, spasenje onih koji svoju sudbinu suprotstavljaju klasnim i društvenim predrasudama predstavljaju bit ove serije.

Elizu razdiru ljubavni jadi koje deli sa mladim Fabriciom, plemićem, vojnikom i kraljevim saveznikom. Njegova posvećenost nije podstaknuta koristoljubljem, niti slavoljubljem.

Kako bi zaštitio ženu koju voli biće primoran na dvoboj sa svojim najboljim prijateljem. Ujedno, sukobiće se i sa korumpiranim plemstvom i kraljevim zaverenicima.

Iako prepune teških događaja, sudbine Elize i Fabricija čeka zaslužena sreća i kraljevsko poštovanje i zahvalnost.

U glavnim ulogama: Viktoria Pučini, Alesandro Preziosi, Antonela Fatori, Linda Batista, Kaspar Kaparoni, Pierluiđi Kopola, Roberto Agostini...

Režija: Činzia Th. Torini

broj komentara 52 pošalji komentar
(petak, 22. nov 2013, 19:26)
anonymous [neregistrovani]

Italijanske serije

Serija Elisa je najbolja serija iz Italijanske produkcije koju je RTS prikazivao.Naravno da je prvi deo serije i najbolji,naročito zbog prelepih glavnih glumaca -Elise i Fabrizia.Gledala sam i nastavak koji je dobar, ali ne kao prvi deo.Da li RTS možda ima u planu da nabavi dobru italijansku seriju UN Amore E Una Vendetta?Takođe bih volela da vidim nastavak serije Čast i poštovanje.

(četvrtak, 05. sep 2013, 12:15)
Снежа [neregistrovani]

Eliza iz Rivombroze

напокон нешто што заслужује најискреније похвале

(utorak, 27. avg 2013, 22:06)
anonymous [neregistrovani]

Eliza i Fabricio

Tek sam sad pocela da gledam seriju od 5.epizode nisam znala da ima ta serija ta serija je nesto divno trebali su je pustiti na pinku ili prvoj da bi vise ljudi znali za tu seriju ali stvarno ili je vise reklamirajte molimo vas i tu skupstinu prekinite jer je serija i vise nego prelepa Fabricio i Eliza pogotovo prelep par nisu njega kako cujem u komentarima nisu trebali da ga ubiju ali stvarno sve u svemu predivna serija!!!

(utorak, 22. jan 2013, 13:03)
Milica [neregistrovani]

Ljubav

Serija je prelepa.Nemam reci.

(petak, 18. jan 2013, 01:16)
Emina [neregistrovani]

Eliza

Ocekujemo nastavak... Serija je nesto najlepse sto sam u poslednje vreme gledala!

(utorak, 15. jan 2013, 23:21)
Draganna [neregistrovani]

Dragi

Eliza iz Rivombroze je nesto najlepse sto pamtim s TV-a iz 2012. Bilo bi lepo da gledamo i nastavak! Ima jos 2 sezone. Steta je ne pustiti ih... Ima nas zaista mnogo koji obozvamo italijansku produkciju i jedva cekamo nesto odatle da nam pustilte!!!

Hvala!!!!!

(petak, 11. jan 2013, 21:25)
aleksandrana [neregistrovani]

nastavak elize

dragi rts da li ima ikakve nade da nam prikazete u ovoj godini nastavak serije eliza iz rivombroze, mnogo kvalitetna serija, pustite nesto kvalitetno, dosta nam ja turaka, i reprize domacih serija.

(ponedeljak, 24. dec 2012, 19:56)
jedno pitanje? [neregistrovani]

Kad umira Favricio?

Ja sam iz Makedoniji, gde se daje ovu divnu seriju. Interesuje me kad umire grof Fabricio u kojoj epizodi?

(utorak, 04. dec 2012, 00:13)
anita [neregistrovani]

eliza 2 deo

dragi rts lepo je sto prikazujete serije kvalitetne produkcije, ali bismo vas molili da nam prokazete i nastavak ove divne serije eliza 2 i 3 deo. steta je ne videti to, predivna je serija svaka cast na prikazanom prvom delu, voleli bismo da pogledamo seriju do kraja, ako vec postoji nastavak. veliki pozdrav.

(ponedeljak, 03. dec 2012, 22:47)
eelliissaa [neregistrovani]

pitanje

Hoće li biti i dalje prikazivane sezone 1. i 2.?