Legenda domaće pop muzike dominira u čitavoj Evropi

Na portalu Evrovizije album Zdravka Čolića na prvom mestu

 

Na portalu "Eurovision on top" koji okuplja milione poklonika najveće evropske muzičke manifestacije novi album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" našao se na prvom mestu liste "Top 15 evropskih albuma".

Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973.godine sa pesmom "Gori vatra", evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pomno prate njegov rad. Na top listi singlova visoko su se kotirale pesme "Mala", "Šljive su rodile" i "Kuća puna naroda" što je dokaz da brojna evropska publika itekako prati rad najpopularnijeg pevača sa Eks Ju prostora.

Aktuelni album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" u izdanju dve najveće diskografske kuće u regionu PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album u proteklih par meseci u Srbiji.

"Na našim listama prodaje u PGP-u novi album Zdravka Čolića je ubedljivo najprodavaniji. Za našu kuću je velika čast što imamo u svojim redovima legendu domaće pop muzike, koji je snimio ovako dobar i komercijalan album" -rekao je Vladimir Graić direktor PGP-a.

Album je najprodavaniji i na teritoriji Hrvatske prema službenim podacima HDU - Hrvatske diskografske udruge.

- Veseli me da album " Ono malo sreće" legendarnog Zdravka Čolića od trenutka kada je objavljen, postiže uspehe u kontinuitetu. Ne samo u regiji, već i u celom svetu. Dokaz tome je i njegov plasman na prvo mesto Evropske top liste - kaže Želimir Babogredac direktor Croatia Recordsa.

Pre nekoliko dana Zdravko je završio spot za numeru "Tebe čuvam za kraj" koji je snimio u Lisabonu. Posle Lisabona Čola ponovo putuje u Švedsku gde nastavlja mini turneju u Stokholmu 14.april i Horsensu sedam dana kasnije.

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 21. jul 2018, 19:12) - nedeljko [neregistrovani]

čola

čola je car