Jasni Đokić uručena " Balkanska Muzička Nagrada"

Jasni Đokić uručena prestižna nagrada za izvanredan doprinos muzičkoj umetnosti Balkana

03.02.2017.godine, u Velikoj dvorani Doma Sindikata u Beogradu, poznatoj interpretatorki zabavne i izvorne muzike Jasni Đokić, uručena je prestižna statua "Balkanska Muzička Nagrada"- " Balkan Music Awards" odlukom muzičkih kuća na Balkanu.

 Žiri ovog renomiranog događaja koji se održava dugi niz godina sačinjavali su predstavnici televizijskih i radijskih redakcija, poznati producenti i menadžeri, predstavnici diskografskih kuća na Balkanu, urednici štampanih medija i internet portala.Predstavnici produkcijske kuće PGP RTS, Radmilo Cvijović, Marko Milutinović i Mikica Antonić koji znaju šta je kvalitet i uvek prepoznaju raritet, uživali su slušajući pesmu " Goro le goro" u Jasninoj interpretaciji.

" Svako priznanje i svaka nagrada koju sam dobila, daje mi dodatni vetar u leđa da nastavim da stvaram ono što volim. Veoma sam srećna zbog Balkanske nagrade. Održavajući koncerte i gostujući na mnogim televizijama širom Balkana, zavolela sam Balkan i stekla publiku. Takođe sam počastvovana što sam zvanično " Ekskluzivac PGP-a", i što su predstavnici moje matične kuće došli na nastup da mi pruže podršku" - izjavila je vidno raspoložena Jasna Đokić.

Ova nagrada dodeljena je i : Maji Odžaklijevskoj, Grupama Neverne bebe i Teška industrija, Kikiju Lesandriću, sestrama Gobović i drugim uspešnim javnim ličnostima.

Pored ove nagrade Jasna Đokić je nedavno dobila Titulu DAMA 2016.godine. 

 

broj komentara 0 pošalji komentar