Muzikom oko sveta

Simfonijski orkestar i Hor RTS sa maestrom Bojanom Suđićem Vas pozivaju na jedinstveno muzičko putovanje za koje nisu potrebni pasoš, rezervacija, zaštitni faktor, brod, kao ni leteći ćilim.

Za prvoseptembarsko putovanje ste dovoljni Vi, a Simfonijski orkestar i Hor RTS će zajedno sa specijalnim gostima- horom Kolibri RTS i veličanstvenim italijanskim tenorom Amadi Lagom, napraviti muzičku turu koja kreće sa Tašmajdanskog stadiona i naših predela, preko Evrope, pa sve do najudaljenih zemalja naše planete.

Publika će imati priliku da upozna muziku različitih kultura: Mediterana, Orijenta, Istoka, muziku peska, vetra, sunca... kroz neke od najlepših i najpopularnijih orkestarskih numera ikada napisanih.

Polazak na naše virtuelno putovanje je u petak, prvog septembra, u 20.30 časova, stadion Tašmajdan. Budite tamo i znatno ranije kako biste zauzeli što bolja mesta.

Da za put oko sveta nije potrebno 80 dana, već 80+ minuta dobre muzike pokazaće Vam vaši vodiči- Simfonijski orkestar i Hor RTS i maestro Bojan Suđić.

Dobrodošli

broj komentara 1 pošalji komentar
(petak, 01. sep 2017, 21:38)
Nikola [neregistrovani]

Noc muzike

Ovo je fenomenalno uradjena manifestacija, ali mislim da je zaslužila da se nađje na programu RTS 1, jer je zaista posebna i velicanstvena...!!!