Upoznajte članove Narodnog ansambla

Narodni ansambl RTS čine:

Branimir Đokić, harmonika (solista) / umetnički rukovodilac

Siniša Vićentijević, harmonika
Milovan Milovanović, violina (solista)
Miroslav Jošić, violina
Nenad Stanković, violina
Đorđe Sekulić, violina
Vladimir Simeunović, klarinet, saksofon
Ivan Božić, solo gitara (akustična i električna gitara)
Boban Đorđević, gitara
Miloje Anđelković, bubnjevi

broj komentara 9 pošalji komentar
(subota, 09. dec 2017, 09:37)
Lazo [neregistrovani]

Ivan Božić

Pozdravljam cenjeni orkestar kojeg veoma rado i cesto slusam i gledam, a molio bih vas da moj broj telefona urucite g. Ivanu Božić, mojem drugu iz mladosti, kojeg nisam vidio 35 godina. Ja sada zivim u Bg (nekada u Tuzli) i voleo bih se s njim ponovo sresti! Lazar Janjic, mob/whatsapp +381 63 199 1495 i viber +387 63 771 701. Hvala

(nedelja, 31. avg 2014, 13:18)
anonymous [neregistrovani]

Djokić Branimiru

hvala!
- za negu i primereno ostvarivanje., kao i unapređivanje srpskoga muzičkog nasleđa i njegovog istinskoga duha,osećaja i oblika! - Cenjeni...! Samo za jedan trenutak sporije,odnosno na današnji prenos "Šarenice" - -Živeli ---! O.Lukić

(nedelja, 20. apr 2014, 09:26)
anonymous [neregistrovani]

najbolji su,

obozavam da slusam orkestar i pre dokmje rukovodio bane djokic i sada sa sinisom vicentijevicem. interesuje me zasto vise ne svira bane i gde je sada.ipak je sve drugacije bilo .primetio sam da je orkestar i nesto manji
brojcano.hvala vam sto dobro svirate. marjan.

(četvrtak, 17. apr 2014, 00:10)
Postovatelj [neregistrovani]

Pozdrav umjetnicima

Pozdrav velikom Brani Djokicu i ostalima !

(petak, 14. dec 2012, 02:27)
SRBO=AMeri [neregistrovani]

Narodno

Slushaite poshtovani;;U americi mladi ne slushaju nashu muziku==Dajte vishe narodno da se malo veselimo i pozivimo =malo vishe sa muzikom=Puno hvala..I kako mozete da prekinete pesmu na sredinu= i pocnete reklamu=i??

(ponedeljak, 08. nov 2010, 23:10)
Djole [neregistrovani]

komentar

Nista lepse nema no cuti muziku uzivo, pogotovo kada Bane Djokic sa svojim ansamblom zasvira. Treba da bude na RTS-u sto vise takve muzike i pesme.

(ponedeljak, 08. nov 2010, 23:10)
Djole [neregistrovani]

komentar

Nista lepse nema no cuti muziku uzivo, pogotovo kada Bane Djokic sa svojim ansamblom zasvira. Treba da bude na RTS-u sto vise takve muzike i pesme.

(utorak, 13. apr 2010, 17:27)
donna [neregistrovani]

Harmoniko moja....

Imamo jednog harmonikasa u Americi koji je ucio da svira sa Ljubisom Pavkovicem , trenutno je na konzervatotijumu u Arizoni. Zove se Danilo Trifovic i zasluzno pripada ovom orkestru, nadamo se da ce ga jednom neko primetiti! Fanovi iz Texasa!

(sreda, 17. feb 2010, 01:09)
ivan [neregistrovani]

Narodni ansanbl

Zaista mi se svidja kako narodni ansanbl intepretira i izvodi razne melodije i to u zivoj svirci. voleo bih jednog dana da budem clan tog narodnog nasanbla jer sam i ja harmonikas i bila bi mi zaista velika cast i zadovoljstvo. pozdrav za sve clanove narodnog ansanba i veliki pozdrav za sefa narodnog ansanbla branimira djokica mogu samo da kazem bravo momci !