Читај ми!

RTS na novom satelitu za Severnu Ameriku

Od 19. septembra, gledaoci koji žive u Severnoj Americi, mogu da gledaju Satelitski program RTS-a, putem novog satelita "GALAXY 19". Distributer RTS SAT za Severnu Ameriku, kompanija Euro Vorld Netvork (EWN), navodi da će RTS-ov satelitski program na starom satelitu SES1 biti dostupan do 01. decembra.

Od 19. septembra, gledaoci koji žive u Severnoj Americi (SAD i Kanada), moći će da prate Satelitski program RTS-a preko novog satelita "GALAXY 19". Satelitski program RTS-a na starom satelitu SES1 biće dostupan do 01. decembra navod eu kompaniji EWN (Euro Vorld Netvork).

Parametri za prijem Satelitskog programa RTS-a za Severnu Ameriku (SAD i Kanada):

Satelit: Galaxy 19

Pozicija: 97 stepeni zapadno

Prijemna frekvencija: 11,867 MHz

Polarizacija: vertikalna

Symbol rate: 22,000 MSym/s

FEC: 3/4

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво