RTS SAT za SAD i Kanadu

Gledaoci Satelitskog programa RTS u SAD i Kanadi i dalje mogu da prate program preko satelita Galaxy 19, i to u MPEG-4 standardu uz promenu parametara, odnosno podešavanje prijemnika na novu prijemnu frekvenciju 12084,00 MHz.

Novi parametri za prijem signala preko satelita Galaxy 19 za područje Severne Amerike (SAD i Kanada) važe od 1. februara 2014. godine, i to u MPEG-4 standardu, za koji je potreban risiver MPEG-4 HD. Nova prijemna frekvencija je 12084,00 MHz.

Parametri za prijem Satelitskog programa RTS-a za Severnu Ameriku (SAD i Kanada):

SATELIT: Galaxy 19
ORBITALNA POZICIJA: 97° zapadno
FREKVENCIJA: 12.084,00 MHz
POLARIZACIJA: Vertikalna
PROTOK SIMBOLA: 22,000 Msym/s
FEC: ¾
STANDARD: MPEG-4 

Ukoliko imate problem ili pitanja oko podešavanja prijemnika možete kontaktirati EWN kol centar, čije podatke možete naći na serbiantv america.com/sat_information.html

Važeće parametre, detaljne i pravovremene informacije o svim promenama u emitovanju RTS SAT širom sveta, uvek možete pronaći na podsajtu Programa za dijasporu RTS-a

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво