Svetosavski bal prvi put u Bezelu

Ove godine, 25. januara, prvi put u Bazelu (Švajcarska), biće organizovana Svetosavska akademija i Svetosavski bal. kako teku pripreme, reći će nam Andrijana Adamović, jedan od organizatora i predstavnik Umetničkog društva "Soko".

"Umetnički centar "Soko" iz Bazela organizuje Svetosavski bal 25. januara u sali Metro Grand Casino Basel. 

Pripreme su u jeku. Niko od nas nije do sada imao iskustva sa ovakvom vrstom provoda, ali smo rešili da ljudima u Švajcarskoj ponudimo jednu novu dimenziju kulturnog sadržaja. Želimo da se podsetimo kako je to bilo na srpskim dvorovima u 19. i 20. veku", kaže za RTS Andrijana Adamović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво