Srbija na vezi, RTS Svet, 18.55

Gosti večerašnje emisije su studenti Pravnog fakulteta u Beogradu, pobednici regionalnog takmičenja u simulaciji suđenja i jedna od autorki knjige o maestru Branku Markoviću, Maja Krasin. Budite sa nama, večeras u 18.55, repriza u petak, 9. februara u 13,05.

U večerašnjoj emisiji, predstavljamo tim studenata Pravnog fakulteta u Beogradu koji je, na regionalnom takmičenju u simulaciji suđenja iz medijskog prava, održanom nedavno u Zagrebu, osvojio sve nagrade koje su se dodeljivale. Zahvaljujući ovom velikom uspehu, u aprilu će, uz još 57 timova, učestvovati na svetskom takmičenju na Oksfordu.

Bogat lični i profesiomalni život maestra Branka Markovića, u monografiju su pretočile Vesna Bajić i Maja Krasin. Povod je obeležavanje 100-godišnjice od rođenja ovog izuzetnog umetnika, olimpijskog skakača uvis s diplomom Pravnog fakulteta, soliste baleta i koreografa... O knjizi će govoriti autorka Maja Krasin.

Gledaoci ce saznati i kako je protekla svečanost povodom obeležavanja Savindana i Dana državnosti u Torontu, šta je obeležilo ovogodišnji, osmi po redu, Srpski festival na Floridi...

Urednik i voditelj Tanja Adamović

Realizacija Maja Mandić

broj komentara 0 pošalji komentar