Sa Srbijom na vezi, večeras u 18.55

O devetnaestom Novosadskom džez festivalu u emisiji će govoriti PR festivala Zoran Dejanović. Vodimo vas i u Toronto, Čikago, Moskvu...budite sa "Srbijom na vezi", večeras na RTS SAT u 18.55, repriza sutradan, u petak, 10. novembra, u 13.05.

Novosadski džez festival visoko je rangiran na mapi evropskih džez festivala i već je postao željena destinacija najeminentnijih muzičara iz naše zemlje, Evrope i sveta, kao i publike koja sve više pristize iz drugih, bližih i daljih gradova. Posebnost ovog festivala ogleda se, pre svega, u prezentovanju autorske muzike. O ovogodišnjem, 19. po redu, u emisiji će govoriti PR Novosadskog džez festivala Zoran Dejanović.

Gledaoci će imati priliku i da saznaju kako je protekao Festival srpskog filma, održan prethodnog vikenda u Torontu; da li su  članovi folklornog ansambla Oplenac iz Čikaga spremni za obeležavanje značajnog jubileja - 50 godina od osnivanja; šta cini posebnom izložbu Album sećanja na naše pretke iz Prvog svetskog rata, koja će, u ambasadi Srbije u Moskvi, biti postavljena od 9.-24. novembra.

Urednik i voditelj Tanja Adamović

Realizacija Maja Mandić

broj komentara 0 pošalji komentar