Magazin Srbije na vezi: Za bolje sutra

U "Magazinu Srbije na vezi" dr Nada Basara, Ljiljana Habjanović Đurović,Isidora Minić, Đorđe Erčević, Jasna Đokić, Milan Petrović kvartet...Budite sa nama večeras, na RTS SAT u 20.50. Emisiju možete pogledati i na RTS2, u subotu, 21. oktobra, u 17.25.

Za Magazin Srbije na vezi govori prof. dr Nada Basara, specijalista hematologije, onkologije i kliničke farmakologije, o najsavremenijim metodama koje primenjuje u lečenju najsloženijih karcinoma, u bolnici u Flensburgu u Nemačkoj. Govori i koliko je na njen profesionalni rad uticao stabilan porodični život i pomoć supruga, o svom školovanju i znanju koje je stekla u Beogradu i usavršavanjima u svetu, zahvaljujući kojima je postala jedan od najvećih stručnjaka za lečenje najtežih bolesti.

O novom serijalu knjiga za decu koji će predstaviti ovih dana na beogradskom Sajmu knjiga, u emisiji govori književnica Ljiljana Habjanović Đurović. Priče su istinite i životne a uzbudljive i lepe kao bajke, kaže autorka, ističući da je za decu važno od malena ih učiti pravim vrednostima, jasno ukazujući na razliku između onoga što je dobro i onoga što je loše.

Šta donosi novi serijal RTS-a Psi laju, vetar nosi, otkrivaju glumci - Isidora Minić i Đorđe Erčević, protagonisti jednih od glavnih uloga, govoreći o zgodama i nezgodama "malih" ljudi koji žive na periferiji Beograda. Videćemo i inserte iz prve epizode koja je pred gledaocima u subotu 21. oktobra od 20,05 na Prvom programu i Satelitskom programu RTS.

Pesmom Pariski lokal Jasna Đokić uz klavirsku pratnju Dušana Radoičića, najaviće svoj solistički koncert, veče zabavne i gradske pesme na Kolarcu 27. novembra.

Živom svirkom u studiju Milan Petrović kvartet - otkriće i događaje koji su imali nedavno nastupajući u Kini.

Urednica Suzana Gvozdenović Puzović

Muzička urednica Branka Lolić

Rediteljka Dragica Gačić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво