Magazin Srbije na vezi: 3,2,1...

Počelo je finalno odbrojavanje pred 61. Evrosong. Neposredno pred odlazak u Švedsku, sa Srbijom na vezi je Sanja Vučić. Emisija je na Satelitskom programu večeras u 18.45, i Drugom programu RTS-a, u petak, 22. aprila u 18.50.

Energična i posebna, mlada dama upečatljivog vokala, naša predstavnica na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije, Sanja Vučić, gošća je Magazina Srbije na vezi. Govoriće o promotivnoj turneji, pripremama, konkurenciji i očekivanjima.

Glavni stilista Javnog servisa Srbije, dizajner Srđan Vekić, priprema posebnu modnu priču za predstojeći evrovizijski nastup. Kako on vidi Sanju i šta je njegova zamisao?

Srpski kulturni forum iz Beča, posle nedavnog nastupa srpskog muzičara Marčela, u Akcent teatru ugostiće i jednog od najpopularnijih stand up komičara na ovim prostorima - Srđana Dinčića Điđu. Pre Beča, Srđan Dinčić gost je Magazina Srbije na vezi.

Nušić fondacija, na čijem je čelu Nebojša Nušić, potomak srpskog komediografa, romanopisca, retoričara, diplomate i novinara, pokreće projekat Nušićevim Beogradom. Gde bi vas ova, po svemu posebna, turistička tura mogla odvesti, i šta ćete novo o Nušiću i Beogradu saznati, čućete od gosta Magazina, upravitelja Nušić fondacije, Nebojše Nušića.

Srpski kajakaški tim izborio je 10 viza za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, što ovaj tim čini najbrojnijim u srpskoj olimpijskoj misiji u pojedinačnim sportovima. Još dvoje srpskih kajakaških reprezentativaca ima šansu da obezbedi mesto na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Magazin će u studiju ugostiti neke od putnika za Rio: Marka Tomićevića, Marka Dragosavljevića, Dejana Pajića, na čelu sa šampionkom Nikolinom Molodovan.

Marko Mićić i plesna grupa Keltik ritam najaviće svoj predstojeći koncert.

Urednice emisije Jelena Đorđević Popović i Mirjana Nikolić

Reditelj Erna Gligorijević

broj komentara 0 pošalji komentar