Читај ми!

Predstavnici organizacije "Spasimo srpsku decu" posetili đake na KiM

Humanitarna organizacija "Spasimo srpsku decu" iz SAD, proteklog vikenda uručila je učenicima u srpskim enklavama na KiM školski pribor: rančeve, laptopove i druge školske potrepštine.

Osnivač i predsednik organizacije Miloš Šupica, potpredsednica Kolet Šupica i Predrag Karasović, predstavnik organizacije u Srbiji, posetili su srpsku zajednicu u Štrpcu, Orahovcu i Velikoj Hoči.

U subotu, 28. maja, učenicima isturenih odeljenja Osnovne škole "Šarski odred" u Vrbeštici i Sušiću kraj Štrpca uručeni su rančevi i školski pribor.

„Drago mi je što se danas družimo i što mogu bar malo da vam pomognem i podržim u učenju. Vi ste naša budućnost, i zato je najvažnije da učite, jer jedino tako možete nešto da postignete u životu", poručio je Šupica učenicima, koji su obećali da će se sećati čika Miloša iz Amerike i njegove organizacije koja im je i u prošlosti puno puta pomagala.

U nedelju, 29. maja, predstavnici organizacije posetili su direktorku gimnazije u Orahovcu, Dobrilu Vitošević i sa njom otišli u Veliku Hoču, gde su nekim učenicima poklonili laptopove, a jedan deo ostavili za školu.

Predstavnici organizacije posetili su i manastir Svetih arhangela kraj Prizrena i manastir Visoki Dečani.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво