Читај ми!

Svi navijamo, a dijaspora glasa!

"Volela bih da nas večeras i sva šira dijaspora podrži. Nastup možda jeste neuobičajen za Evrosong, ali možda je to i lepota ovog našeg predstavljanja", istakla je Konstrakta. Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta nastupa večeras u drugoj polufinalnoj večeri „Evrosonga“ u Torinu pod rednim brojem tri, sa pesmom "In corpore sano". Podržimo je!

Od 18 zemalja koje večeras učestvuju u drugom polufinalu, 10 će se plasirati u veliko finale 14. maja. Na slikama se može videti kako dijaspora može da glasa za Konstraktu.

Drugo polufinale i finale, gledaoci u Srbiji će moći da prate na Prvom programu RTS-a od 21 čas. Za dijasporu, obezbeđen je prenos na programu RTS Svet. Prenos će moći da se sluša i na Prvom programu Radio Beograda.

Italija je, zbog prošlogodišnje pobede, treći put domaćin Pesme Evrovizije. Za grad koji će ugostiti 40 ovogodišnjih domaćina izabran je Torino, prva prestonica ujedinjene Italije i glavni grad pokrajine Pijemont. Takmičenje se održava u „Pala Olimpiko", dvorani koja je bila domaćin otvaranja Zimskih olimpijskih igara 2006. godine, a od prošle godine se tu odigrava i završni turnir ATP mastersa u tenisu.

Italijanski javni servis RAI odlučio je da Pesmu Evrovizije u Torinu vode poznata italijanska pevačica Laura Pausini, voditelj Alesandro Katelan i svetski poznati pevač Mika.

 


 

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи