Читај ми!

SPOJI pomogao porodici Biserčić

Porodici Biserčić iz Kragujevca, koju čine samohrana majka Katarina (37), deca Mihajlo (12) i Mila (9), organizacija SPOJI iz Inzbruka pomogla je u renoviranju trošnog stana.

Pored malih primanja i nesuslovnog stanovanja, i majka i ćerkica Mila imaju zdravstvenih problema, sa kojima se suočavaju.

"Zbog celokupne situacije odlučili smo da im pomognemo kupovinom nove PVC stolarije u vidu prozora i vrata, materijalom za doradu oko prozora i bolju unutrašnju izolaciju u najkritičnijim prostorijama, kao i kupovinom nove kuhinje, jer im je stara bila dotrajala i skoro se raspala pri pomeranju tokom postavljanja novog prozora.

Vrednost pomoći iznosila je ukupno 2.125 evra, dok su troškovi za gorivo za dolazak iznosili 22 evra", kažu članovi organizacije SPOJI iz Inzbruka u Austriji.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji nas redovno podržavaju u našim humanitarnim akcijama, jer bez njih ne bi bilo moguće pomoći porodici Biserčić i brojnim drugim porodicama. Veliko hvala dugujemo i komšiji Biserčića, majstoru Slaviši Stefanoviću i njegovim prijateljima koji su doradu oko stolarije, izolaciju i postavljanje kuhinje uradili potpuno besplatno što je veliki znak humanosti i potvrda da još uvek postoji dobro u ljudima", poručuju iz ove organizacije.

 

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво