Читај ми!

Tamara Drezgić dobitnica počasne srebrne medalje Tesline naučne fondacije iz Filadelfije

Odlukom TESLINE NAUČNE FONDACIJE i predsednika Nikole Lončara iz Filadelfije, počasne Tesline medalje, kao nagradu za svoj vredan rad na afirmaciji srpskog genija i srpskog naroda, ove godine dobili su: Stane Ribič iz Slovačke, Stojan Stevanović iz Švajcarske, Tamara Drezgić iz Srbije, Jelena i Dušan Lopušina iz Srbije, Svetlana Matić iz Beča.

Jedna od dobitnica je i naša koleginica Tamara Drezgić koja je ovo priznanje dobila za doprinos razvoju odnosa između matice i dijaspore. Tamara  je deo tima Redakcije za dijasporu RTS od 1994. Radila je na uređivanju programske šeme Satelitskog programa, zatim kao novinar i urednik emisija naše redakcije, a poslednjih godina je autor emisije  Srbija na vezi - Portreti u kojoj o svojim životnim putevima govore naši ljudi koji žive širom sveta.

Među njenim sagovornicima bili su i Prof. dr Jasmina Vujić, Prof. dr Dejan Ilić, Dejan Karaklajić, Dobrivoje Tanasijević Den Tana, Dejvid Vujić, Miloš Šobajić, Biserka Cvejić, Maja Herman Sekulić, Mirjana Van Blarikom, vladika Andrej Ćilerdžić, Angelina Atlagić...

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво