Читај ми!

Vakcinacija dijaspore 15. maja

Tim programa za povezivanje sa srpskom dijasporom "Tačka povratka", uz podršku Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu i Vlade Srbije, obezbedio je poseban termin za vakcinaciju državljana Srbije iz dijaspore, 15. maja u Beogradu.

"U proteklom periodu stiglo nam je mnogo pitanja iz dijaspore u vezi sa vakcinacijom protiv kovid-19 u Srbiji. Glavni problem na koji su nam ukazali naši građani u dijaspori koji žele da se vakcinišu je to što nisu mogli da dobiju tačan termin za vakcinaciju više dana unapred, kako bi imali dovoljno vremena da organizuju putovanje u Srbiju", rekao je direktor programa "Tačka povratka" Ivan Brkljač, a navodi se u saopštenju.

Formular eUprave za prijavu zainteresovanih za taj termin dostupan je na sajtu "Tačke povratka" (tackapovratka.rs/poziv-za-vakcinaciju-dijaspore/).

Svi koji se na taj način prijave 1. maja 2021. dobiće potvrdu o terminu vakcinacije, kao i o tačnom vremenu kad treba da budu na Beogradskom sajmu 15. maja 2021.
Prijava za vakcinaciju državljana Srbije iz dijaspore biće otvorena od utorka, 27. aprila do petka, 30. aprila u 23:59.

Prijavljeni državljani Srbije iz dijaspore će moći da biraju između vakcina proizvođača Fajzer i Sinofarm i vakcine Sputnjik Ve, a drugu dozu će primiti takođe na Beogradskom sajmu 5. juna 2021. 

 

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво