Читај ми!

"Američki Srbi za Trampa 2020" ugostili senatora Rona Džonsona i ambasadora Ričarda Grenela

U okviru Predsedničke kampanje, organizacija "Američki Srbi za Trampa 2020" je 28. oktobra kosponzorisala još jedan izborni miting u Viskonsinu na kome su učestvovali senator Ron Džonson i ambasador Ričard Grenel.

Pred prepunom salom Senator Džonson se osvrnuo na značaj ekonomskog ugovora koji je uz pomoć predsednika Trampa i ambasadora Grenela postignut u Beloj kući, kao i na značaj srpske zajednice koja u ključnim državama kao što je Viskonsin može imati uticaj na ishod predstojećih izbora.

Ambasador Grenel je ponovio koliko je administracija predsednika Trampa upućena na konstruktivno ekonomsko pitanje i rešavanje problema kroz diplomatiju i Trampovu spoljnopolitičku doktrinu. U ime organizacije Srbi za Trampa 2020 prisutnima se obratio i ko-kapiten tima iz Viskonsina, Slaviša Rađen, koji je podsetio na bogatu istoriju i veze između srpskog i američkog naroda, i doprinose Srba i srpske zajednice Americi kroz istoriju. 

Posebno je bilo reči o razlozima zašto srpsko rasejanje podržava predsednika Trampa i koliko su predstojeći izbori od istorijskog značaja.

Nakon Viskonsina organizacija Srbi za Trampa 2020 pod vođstvom prof. dr Olge Ravasi najavljuje još jedan izborni miting gde će gost biti ambasador Ričard Grenel, ovoga puta u Pitsburgu, u saveznoj državi Pensilvaniji, koja je takođe od velikog izbornog značaja, i u kojoj živi veliki broj naših sunarodnika.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво