Lepota je uvek u modi

Savez srpske dijaspore Slovenije (SSDS) organizovao je deseto međunarodno takmičenje za Mis kulturnih društava Balkana i EU.

Na izbor za Mis pristiglo je 49 prijava iz sedam država. Žiri za tradicionalni izbor MISS kulturnih društava Balkana i EU zasedao je 13. avgusta 2020. godine, a obavljene su i dodatne konsultacije. Članovi žirija bili su: Igor Mitić, koji je ujedno bio i potpredsednik žirija, Dragana Stanković, David Tepić, Danijela Brajić i predsednica žirija mr Rajka Golić.

Da bi se došlo do imena najlepših, žiri je radio profesionalno i odgovorno, poštujući pravilnik organizatora i kriterijume takmičenja. Štaviše, ovo je prva godina kada je odluku o najlepšoj devojci odlučivati 5 članova žirija, umesto dosadašnja tri.

Žiri je od 49 prijava (devet nepotpunih) iz sedam država izdvojio i u uži krug uvrstio: Sanju Jovičić (sa 2,3 hiljade fejsbuk lajkova), Kristinu Jović (sa 1,1 hiljadu lajkova) i Vanesu Ćelić (sa 2,1 hiljadu lajkova).

"Tačan poredak, od trećeg do prvog mesta, lepotice će saznati od predsednice žirija na dan uručenja nagrada. Tekst i slike misica na elektronskom mediju Srpska dijaspora srpska-dijaspora.org otvorilo je 67.937 osoba. Hvala Vam na tome", izjavio je predsednik SSDS Igor Mitić.

U subotu, 22. avgusta, ukoliko zbog koronavirusa bude dozvoljeno okupljanje, u Potkozarju (Miljevićima, nadomak Gradiške) devojkama će biti dodeljene zlatna, srebrna i bronzana plaketa, priznanja i zahvalnice, a najlepšu će krasiti kruna.

четвртак, 09. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара