Još jedno priznanje srpskoj zajednici za manifestaciju Dan Nikole Tesle u Nijagara Folsu

Povodom desetogodišnjice obeležavanja manifestacije „Dan Nikole Tesle" u Nijagari Fols - Kanada, pored priznanja koje je tada, 10. jula 2020. godine dobila i to od gradonačelnika Džima Diodatija, tamošnja srpska zajednica, 11. avgusta, dobila je još jedno značajno priznanje, koje je član kanadskog parlamenta Toni Baldineli, uručio koordinatoru manifestacije „Dan Nikole Tesle" Borislavu Živkoviću.

Na poziv člana kanadskog parlamenta (House of Commons of Canada) gospodina Tonija Baldinelija koordinator manifestacije Dan Nikole Tesle u Nijagari Fols Borislav Živković imao je srdačan i veoma uspešan razgovor sa gospodinom Baldinelijem.

"Pored svih pohvala koje smo dobili za destogodišnji rad, izražena je i velika spremnost od strane gospodina Baldinelija da se ta manifestacija ubuduće podrži na još višem nivou. Razgovori na tu temu će se nastaviti čim se zdravstvena situacija popravi", kaže Borislav Živković, direktor Srpske škole "Nikola Tesla" u Nijagara Folsu i koordinator manifestacije "Dan Nikole Tesle".

Na kraju razgovora, gospodin Toni Baldineli uručio je Borislavu Živkoviću posebno priznanje za rad u proteklih deset godina.

"To je zajedničko priznanje Srpskoj školi „Nikola Tesla", kanadskom Tesla tehničkom muzeju i svim članovima naše srpske zajednice u Nijagari koji nas podržavaju. Iskreno se nadamo da će se zdravstvena situacija u celom svetu uskoro popraviti, odnosno da ćemo biti u mogućnosti da ostvarimo sve planove za iduću godinu koji se tiču ne samo ove, nego i drugih manifestacija koje su u planu i programu Srpske škole „Nikola Tesla"", ističe Živković za RTS.

 

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво