T²: TESLA SQUARE - Mesto gde mladost ima reč

Uskoro, iz Beograda, počinje emitovanje jedinstvenog serijala T²: TESLA SQUARE. Serijal obuhvata u prvom delu 30 emisija od po 30 minuta a ideja je povezivanje matice i dijaspore u delu unapređenja preduzetništva.

je projekat modularnog koncepta. Započinje istoimenim Jutub serijalom na kanalu T²: TESLA SQUARE.

Sve to u potrazi za odgovorima na pitanja: šta su to danas liderstvo, upravljanje misijom i vizijom, koje su tajne upravljanja širom sveta, kako najbolje uspostaviti B2B i P2P odnos sa našom dijasporom ako imate dobar projekat ili ideju?

U fokusu će biti i razvoj novih tržišta u svetu, šta su to digitalni eko-sistem i digitalna transformacija, kakva nam je sektorska međusaradnja i koji su njeni izazovi, šta je potrebno menjati u sistemu ali i na sebi kako bi uspešnije poslovali?

Šta je pravo značenje strategije vođene kulturom jedne zemlje i društva?

T² je projekat koji želi da pruži perspektivnost sagledavanja načina kojim naši sopstveni potencijali doprinose razvoju kako nas samih, tako i društva u kome živimo. Potreban nam je aktivizam nas samih, kako na lokalnom nivou, tako i na svim svetskim meridijanima na kojima žive i rade naši ljudi.

Model emisije je jedna tema, jedan gost u studiju a drugi na video-linku sa odabranog skvera širom sveta. Tri grupe gostiju serijala su Preduzetnici, Akademski svet, i Mladi sa Misijom.

Više o sadržini samog serijala koji počinje svoje emitovanje u avgustu-septembru ove godine možete pratiti putem društvenih mreža i na vebsajtu teslasquare.com

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво