Naš zadatak je povezivanje, ma gde živeli

„Imamo kontinuitet u radu, iz večeri u veče, od ponedeljka do petka u udarnom terminu pre Drugog dnevnika, od 18.55. Obraćamo se baš njima, našoj velikoj snazi i pameti koja je van Srbije“, rekla je Suzana Gvozdenović Puzović, odgovorna urednica Programa za dijasporu RTS-a, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

„Ako imamo u vidu to na nas ima preko 5.000 doktora nauka u svetu, koji su na najznačajnijim univerzitetima i naučnim institucijama, njih valja najpre čuti. Među njima je mnogo donatora, budućih zadužbinara, ktitora...", rekla je, između ostalog, Gvozdenović Puzović.

Najavljuje da od naredne nedelje, emisije Programa za dijasporu počinju da se bave temama iz država regiona. Značajna tema koja će se obrađivati, takođe je i obrazovanje dece u dijaspori.

Ceo razgovor možete pogledati OVDE.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво