"Zatvorska molitva" na festivalu u Italiji

Kratki, višestruko nagrađivani dokumentarni film u produkciji Adria Media Grupe “Zatvorska molitva”, reditelja Miljana Gogića, pozvan je na festival u Italiji.

Iako je prošlo više od dve godine, film dobija pozive za učešće na festivalima širom sveta.

Prvi u nizu je festival u Jermeniji "Fresco Film Festival" koji će biti održan od 19. do 23. avgusta. Potom sledi Festival u gradu Terni, u Italiji.

"Zatvorska molitva" je nesvakidašnja priča o osuđenicima iz zatvora u Nišu, koji su više od dve godine radili na obnovi zatvorske crkve, koju je još 1934. godine podigao kralj Aleksandar Prvi Karađorđević. To je priča o ljudima, veri i pokajanju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво