Mama najbolje zna

U subotu 4. maja, u Volkshausu u Cirihu, premijerno za švajcarsku publiku, prikazana je predstava "Idem putem pa zagrlim drvo", po tekstu Miodraga Karadžića, u režiji Jane Maričić. Glavnog junaka ove priče igra glumac, komičar Andrija Milošević.

Predstava je premijerno prikazana u martu ove godine u Beogradu, u Teatru na Brdu, čiji je osnivač upravo Andrija Milošević.

Priča Miodraga Karadžića zasniva se na životu usamljenika koji u svojim četrdesetim godinama još uvek živi sa mamom, čekajući ljubav svog života. Kada se ona napokon dešava i bolno završava, mama preuzima inicijativu da svom jedincu nađe ženu jer na kraju krajeva, mama najbolje zna šta svom jedincu treba.

 

Puno smeha, gromoglasnih aplauza i ovacija u prepunoj sali teatra Volkshaus, pokazalo je da su očekivanja publike ispunjena.

Organizator događaja bio je HELSE kulturni centar koji do kraja godine sprema mnoga iznenađenja baš u saradnji sa beogradskim Teatrom na Brdu.

Nakon predstave mnogi su čekali da pozdrave glumca Andriju Miloševića, a dao je i intervju za Radio Krug.

"Profesor Bora Stjepanović jednom je rekao da je talenat sposobnost za rad. A ja bih dodala onu čuvenu da je talenat dokaz da Bog postoji... ili talenat plus veličina, plus ljubav jednako Andrija Milošević", poručila je Violeta Aleksić, urednik Radio Kruga iz Dietikona.

broj komentara 0 pošalji komentar