TOB na Sajmu turizma u Moskvi

Od 11. do 13. septembra, Turistička organizacija Beograda (TOB) predstavlja ukupnu turističku ponudu Beograda na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi. Poseban akcenat je stavljen na city break ponudu, događaje u Beogradu, ponudu za mlade i kulturni turizam.

Tema prezentacije na Sajmu je srpsko-rusko prijateljstvo i 100 godina od završetka Velikog rata. Drugog dana Sajma održan je okrugli sto, gde je ruskim organizatorima putovanja predstavljena turistička ponuda Beograda i Srbije, piše u saopštenju TOB-a.

Sajam OTDYKH Leisure održava se u Moscow EXPO CENTER-u i važan je turistički događaj u Rusiji koji okuplja preko 850 izlagača iz 44 države sveta. Prva dva dana Sajma namenjena su poslovnim posetiocima, dok je treći dan otvoren i za publiku.

Na zajedničkom štandu, pod okriljem Nacionalne Turističke organizacije Srbije, pored TOB-a, učestvuju i turističke organizacije Subotice, Novog Pazara, Niša, Žablja, Požarevca, Niške Banje, Republike Srpske, zatim Prirodnjački muzej u Svilajncu, agencija Luna travel i hotel Crowne Plaza.

broj komentara 0 pošalji komentar