Srpska razglednica iz Amerike, RTS Sat, 18.55

U novom izdanju emisije "Srpska razglednica iz Amerike", koju priprema i vodi Aleksandar Žigić, čućemo razgovore sa učesnicima i gledaocima programa "Putevima istine i kulture", u okviru kojeg se nekoliko umetnika iz Srbije predstavilo publici u Čikagu. Među njima su bili jedan skulptor, ikonograf, umetnički fotograf...O utiscima govore doktor Željko Atlagić, Tanja Vasojević i drugi.

Sledi i reportaža sa proslave "50 godina rada Folklornog ansambla Šumadija" iz Milvokija, koja se upravo sprema da krene na put u Evropu.

Biće reči i o svetski poznatom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru, koji će, pored ostalog govoriti o lepim vestima u njegovoj familiji, kao i o aktuelnoj sezoni u MLS Ligi, uz pozdrav na srpskom jeziku.

Repriza emisije u 02.15

Urednik Medijske mreže srpske dijaspore mr Mirjana Raičević Tasić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи