Sportski dan za sportski duh

Krajem aprila, u organizaciji udruženja London Sports Society i Gunersbury Eagles FC, u Londonu je organizovano sportsko druženje i nadmetanje mališana i njihovih roditelja.

"Ovaj fudbalski turnir biti upamćen kao prvi na kojem smo u isto vreme imali razne aktivnosti, od modernog plesa i sportskih aktivnosti, utakmice između mama, promocije raznih sportova, zdrave hrane i poslastica. Došlo je oko 350 ljudi, a njih stotinu je pokazalo svoje veštine na terenu", kaže za Program za dijasporu RTS-a Dragan Macura, osnivač udruženja London Sports Society.

Veliko iznenađenje i oduševljenje prisutnih izazvao je dolazak naših poznatih fudbalera Luke Milivojevića i Aleksandra Mitrovića.

"Neizmerno im hvala na tome i nadamo se da će taj susret deci ostati u lepoj uspomeni. Nažalost, Nemanja Matić zbog bolesti člana familije nije mogao da nam se pridruži, ali nam se odmah posle odigrane utakmice javio i podržao naš skup".

"Podržali su nas i brojni volonteri i prijatelji, i hvala im na tome. Zato već možemo da planiramo sledeći turnir, koji bi trebalo da se održi u oktobru, i svi su dobrodošli", rekao je Macura.

Organizatori se nadaju da će im se na terenu, već u oktobru, pridružiti sportisti i rekreativci i iz drugih gradova i zemalja.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи