Srce na dlanu, 10. februar, 16.55

Emisija "Srce na dlanu" je priča o doktoru Miodragu Laziću, dobrovoljcu iz Niša, čijom zaslugom su spaseni mnogi životi na krajiškom i sarajevskom ratištu. Neverovatne životne priče čućete u ovoj emisiji koja je na programu RTS Svet, u subotu, 10. februara u 16.55.

Kao što je liturgija himna životu u hramu, ratna hirurgija je to u mraku nevremena.

Doktor Miodrag Lazić, dobrovoljac iz Niša, više od četiri godine, za vreme ratnog razaranja poslednje Jugoslavije, na krajiškom i sarajevskom ratištu, svojim rukama vaskrsavao je mrtve ranjenike.

Bogoljubivi ratni hirurg činio je medicinska čuda, kojima nije samo pomerao granice zakona ljudske prirode, nego ih je i usavršavao.

Urednik emisije Rada Đokić Stojadinović

Reditelj Dragica Gačić

Montažer Stojan Ilijić

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво