Dočekajte Novu godinu uz RTS SAT!

Ova novogodišnja noć posebno je važna za Radio-televiziju Srbije, jer u ponoć počinje i obeležavanje našeg (i vašeg) velikog jubileja - šezdeset godina postojanja televizije u Srbiji. Uživajte uz naš novogodišnji program "60 novih godina sa vama", na RTS SAT u 21.21! Srećno!

Zato ćemo se te noći zajedno sećati svih onih koji su, do sada, gradili i stvarali Radio-televiziju Srbije. Prošetaćemo kroz šest dekada, predstavljenih u šest studija. U svakom studiju muzikom, kostimima i skečevima evociraćemo uspomene na jednu epohu - šezdesete, sedamdesete, osamdesete i devedesete godine prošlog veka, kao i na prvih 17 godina XXI veka.

Uz domaće muzičke i glumačke zvezde, zabavljaće nas i RTS lica, sadašnja i nekadašnja. Originalni izvođači podsetiće nas na nekada najvoljenije i najslušanije pesme, a uživaćemo i u muzici iz serija Kamiondžije, Bolji život, Vruć vetar, Balkan ekspres, dečijih serijala Kocka kocka kockica, Muzički tobogan, Poletarac, Kolariću paniću...

Kroz zanimljive skečeve, posvećene uglavnom emisijama koje smo u proteklih 60 godina gledali na RTS-u, videćemo i šta se sve može uraditi uz pomoć malo televizijske "magije"...

Oko hiljadu izvođača na sceni - pevači, muzičari, glumci, TV lica, orkestri, plesni i pevački ansambli, horovi... prirediće vam nezaboravan šestočašovni provod.

U ponoć će nam sreću poželeti Novak Đoković.

Urednica zabavnog programa: Olivera Kovačević

Reditelji: Igor Basorović, Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Miodrag Kolarić i Vladimir Petrović

Reditelj skečeva: Filip Čolović

Scenario: Dušan Bulić, Njuz net

broj komentara 0 pošalji komentar