Sa osmehom u školu fudbala

Smile Football School, bečka škola fudbala za dečake i devojčice od 5 do 12 godina, počinje sa radom 18. septembra.

Smile Football School se nalazi na terenu br.2 sportskog centra Schmelz. Treninzi će se održavati ponedeljkom i sredom od 16 do 18 sati.

"Prve dve nedelje do kraja ovog meseca biće besplatno, tako da pozivamo sve mališane da dođu na probne treninge i da se upoznaju sa radom škole fudbala. Želja nam je da kroz školu fudbala deci prenesemo bogato fudbalsko znanje i stručno-pedagoškim radom pomognemo da se usavršavaju, napreduju i ostvare što bolje rezultate.

Možda nismo jedini u Beču, ali bićemo svakako jedinstveni po načinu i metodologiji rada. Naš moto je Treniraj sa osmehom i želja da deca sa zadovoljstvom prođu obuku i postanu vrhunski sportisti. Želeo bih da zajedno sa svojim kolegama kroz rad na treningu decu učimo sportskom ponašanju, poštovanju trenera, protivnika, drugarstvu, prijateljstvu i osnovama fudbalske igre", kaže za Program za dijasporu RTS-a Dragan Mišković rukovodilac škole fudbala.

Kvalitetan rad sa decom podrazumeva pripremu dece za sport i ono što od njih sport traži.

"Kroz rad na treninzima naš zadatak je, da naša deca, postanu ne samo dobri fudbaleri i sportisti, nego i dobri ljudi, korisni članovi društva. Treninge će voditi diplomirani treneri fudbala i igrači sa višegodišnjim fudbalskim iskustvom osposobljeni za stručno-pedagoški rad sa mlađim kategorijama", završava Mišković i poziva sve zainteresovane već u ponedeljak dođu na prve treninge.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи