"SPOJI" pomaže srpske porodice na KiM

Organizacija SPOJI iz Inzbruka pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć porodicama sa više dece na Kosovu i Metohiji.

SPOJI ističe da su njihovi prijatelji iz Humanitarne organizacije Majka devet Jugovića i bratstvo manastira Visoki Dečani obišli porodice na Kosovu i Metohiji, kako bi sakupili neophodne podatke.

Porodicama Cvetković iz Gračanice (7 članova), Trajković iz Poneša (7 čl.), Denić iz Poneša (5 čl.), Mihajlović iz Badovca (5 čl.), Ristić iz Izvora (5 čl.), Đorđević iz Gračanice (4 čl.), Trajković iz Berivojce (5 čl.), Mikulić iz Kosovske Mitrovice (6 čl.), Radić iz Klokota (6 čl.), Kovačević iz Koretišta (4 čl.) i Stepić iz Drenovca (4 čl.) potrebne su stvari za opremanje domaćinstva, kao i hrana i obuća.

Do sada je sakupljeno 2000 evra, a za uspešan završetak akcije je potrebno još 4000 evra.

SPOJI saopštava da će se sredstva prikupljati do 10. avgusta 2017, i da svaki donator, na zahtev, dobija potvrdu o uplati donacije, kao i kompletan izveštaj sa slikama i računima po završetku humanitarne akcije.

Sve detalje o akciji možete naći na FB profilu organizacije SPOJI / SPOJI.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво