Vidovdanska akademija u Beču

Tradicionalna Vidovdanska akademija koju organizuje Crkvena opština Sv.Save u Beču u saradnji sa Prosvjetom održaće se 28. juna. "Prosvjeta" iz Beča poziva i na ostale događaje.

Prosvjeta poziva i sve zainteresovane da u subotu, 24. juna u 19 časova, u hramu Sv. Save u Beču (Veithgasse 3) u okviru projekta Susreti i razgovori prisustvuju predavanju Značaj porodice u očuvanju maternjeg jezika kod dece u dijaspori. Predavači su Snežana i Zoran Ješić iz Beograda.

U nedelju, 25. juna održaće se svečana podela svedočanstava polaznicima Prosvjetine škole srpskog jezika u prostorijama hrama Vaskrsenja Hristova.

Tradicionalna Vidovdanska akademija koju organizuje Crkvena opština Sv. Save u Beču u saradnji sa Prosvjetom održaće se 28. juna, na Vidovdan. Ulaznice se mogu podići u hramovima SPCO u Beču.

Prosvjeta podseća da će 1. jula biti organizovano Treće veče mladih pisaca: Mladi pisci pod zvezdama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво