Revija Suzane Perić za mlade dame

Kreatorka Suzana Perić, koja karijeru gradi u Srbiji i u Nemačkoj, predstavila se 25. juna u Beogradu, ovog puta revijom za mlade dame. Revija je organizovana u okviru obeležavanja petnaest godina nemačko-srpske saradnje i prijateljstva.

Ceo događaj prato je ambasador Nemačke Aksel Ditman i ministarka Jadranka Joksimović, zadužena za evropske integracije, javlja za Program za dijasporu RTS-a Sonja Todorović Šegrt.

Specijalna gošća na reviji bila je pevačica Nevena Božović, a u ulozi malih manekenki pojavile su se balerine, učenice Baletske škole Nacionalne fondacije za igru Aje Jung i manekenke Modne agencije Selekt.

Suzana Perić je u Nemačkoj završila jednu od najprestižnijih škola mode, Akademiju mode i dizajna u Dizeldorfu, gde je diplomirala 1999. godine i jedina je kreatorka koja svoju karijeru gradi u dve zemlje, u Srbiji i Nemačkoj.

Suzana Perić poznata je širom regiona, deo adresara modnih dizajnera i modnih sajtova širom sveta. Pripala joj je čast i zadovoljstvo da učestvuje na Berlinskom fešn viku i predstavi svoje kolekcije.

Samim pojavljivanjem u Berlinu, Suzana biva još zapaženija od strane publike, medija, poznatih ličnosti, čime intenzivira svoj uticaj i prisutvo na modnoj sceni. Svaka njena revija se sa nestrpljenjem očekuje, jer uvek nudi nešto novo, kroz prepoznatljivu konstrukciju koja naglašava i ističe ženstvenost u najfinijem smislu te reči.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи