"Trojka" u Švajcarskoj

Po prvi put u Švajcarskoj, 12. juna biće realizovan sportsko-humanitarni projekat „Trojka iz bloka“ pod pokroviteljstvom organizacije za humanitarnu pomoć i integraciju Srbi za Srbe.

"Trojka iz bloka" u Romontu, u Švajcarskoj, ima za cilj da prikupi sredstva koja će biti utrošena za završetak nepotpuno izgrađene kuće porodice Samardžić iz Nevesinja, samohrane majke sa četvoro dece.

Takmičenje u šutiranju trojki počinje u 13 časova. Uz podršku turističke organizacije Beograda i Srbije biće predstavljeni turistički potencijali glavnog grada i države.

Za sve koji ne mogu da prisustvuju dešavanju, otvorena je mogućnost slanja SMS-a i uplata na žiro račun. Detalji se mogu pronaći na sajtovima organizacije Srbi za Srbe i serbinfo.ch.

Prvi turnir Trojka iz bloka na tlu Evropske unije održan je 21. maja ove godine u Austriji u Lincu. Ovaj dan humanosti, sporta i zabave završen je izuzetno uspešno kao rezultat delovanja ujedinjene dijaspore u kojoj je svako doprineo po malo a dobijeno je mnogo za pomoć socijalno ugroženim višedetnim porodicama.

broj komentara 0 pošalji komentar