Srpski siti klub: Ova zemlja može napred

U Beogradu, 30. oktobra, u krugu članova, prijatelja i saradnika iz kompanija, institucija i medija, neprofitna organizacija Srpski siti klub iz Londona proslavila je deset godina rada i postojanja.

Događaju je prisustvovalo oko 70 članova, saradnika i prijatelja ove neprofitne organizacije, među kojima i Majkl Devenport, šef delegacije Evropske unije u Srbiji, Aleksandar Surla, finansijski direktor EPS-a i Gordana Danilović Grković, direktorka Poslovno-tehnološkog inkubatora tehničkih fakulteta.

Prisutnima se obratio član Upravnog odbora Srpskog siti kluba, Miloš Stefanović, koji se zahvalio svima na tome što su se odazvali pozivu da zajedno sa Klubom proslave 10 godina tokom kojih su radili na povezivanju Srbije i Velike Britanije kroz razne projekte kojih će u budućnosti biti još više.

„Dok je vas, tu će biti i nas. Mi smo ovde da slušamo nove ideje koje ćemo pokušati da sprovedemo sprovedemo što brže možemo. Biće još saradnji sa drugim kompanijama koje pokušavamo da što više animiramo kako bi naši ljudi mogli da se vrate, jer smatramo da ova zemlja može napred samo tako što će vratiti što veći broj pametnih i spojiti ih sa onima koji su pametni, a koji su ovde", zaključio je Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво