Interaktivni bukvar

Projekat "Interaktivni bukvar" prvi put predstavlja Srbiju na "Pioneers Festival"-u koji se održava u Beču od 29. do 31. oktobra. Festival je posvećen mladim evropskim preduzetnicima, inovatorima i pronalazačima. Autori "Interaktivnog bukvara" su inovatori Vladimir Koprić i Marko Marinković iz Beograda.

Projekat "Interaktivni bukvar" prvi put predstavlja Srbiju na velikom međunarodnom događaju "Pioneers Festival", koji se održava u Beču od 29. do 31. oktobra, a posvećen je mladim evropskim preduzetnicima, inovatorima i pronalazačima.

Idejni tvorci i autori "Interaktivnog bukvara" su inovatori Vladimir Koprić i Marko Marinković iz Beograda, a projekat je namenjen predškolskom uzrastu i đacima u osnovnim školama i predstavlja kvantni skok u obrazovanju za 21. vek, saopštio je Pres centar Udruženja novinara Srbije.

Sistem zasnovan na interaktivnosti i intenzivnom korišćenju multimedijalnih sadržaja omogućava decima efikasniji način usvajanja novih znanja, korišćenjem uređaja osetljivih na dodir, kao što su tablet računari i mobilni telefoni.

"Interaktivni bukvar" je proglašen za pobednika "Start up live", međunarodne konferencije posvećene mladim preduzetnicima koja je od 22. do 24. aprila održana u Srbiji, i tako stekao pravo učešća na "Pioneers Festival" u Beču.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи