Читај ми!

Novi MUX u Sloveniji

Slovenački javni servis RTV Slovenija - Odašiljači i veze najavio je da će se komercijalne TV stanice od 14. oktobra emitovati sa novog DVB-T multipleksa.

Umesto multipleksa A, ti kanali će biti dostupni na novom multipleksu C. Preko novog multipleksa će se emitovati ukupno sedam televizijskih kanala - POP TV, Kanal A, Golica TV, Planet TV, TV3 Medias, Sponka.tv i TV nakupi.

U skladu sa Zakonom o digitalnoj radio-difuziji Slovenije, RTV Slovenija - Odašiljači i veze više nije dozvoljeno da emituje komercijalne programe na multipleksu A. Umesto njih će se na ovom multipleksu nalaziti domaći javni i regionalni programi.

Multipleks C pokriva 96 odsto teritorije Slovenije, što je nešto manje u odnosu na multipleksa koji pokriva 99,9 odsto. Predajnici za multipleks C biće instalirani na 89 lokacija širom Slovenije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво