Читај ми!

Antena Hungaria ponovo u vlasništvu Mađarske

Vlada Mađarske odlučila je da otkupi kompaniju Antenu Hungaria koja upravljanja emisionom infrastrukturom u ovoj zemlji, čime je ponovo postala njen vlasnik.

Mađarska državna kompanija NISZ, zadužena za pružanje informacanih i komunikacionih usluga uspela je u nameri da Antenu Hungaria otkupi od francuske TDF grupe.

Iz ove kompanije objašnjavaju da je razlog za ovakav potez, vlasništvo nad strateški važnom kompanijom zaduženom za nacionalnu zemaljsku televiziju, radio emitovanje i distribuciju programa, kao i satelitsko emitovanje i distribuciju programa u državi.

TDF grupa je u 2013. godini pokrenula postupak prodaje 100 odsto akcija kompanije Antena Hungaria. U međuvremenu, pod upravom ove grupe, Antena Hungaria je završila tranziciju iz analognog na digitalno emitovanje programa u ovoj zemlji i takođe lansirala nove usluge i tehnologije .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара