Читај ми!

Veliko interesovanje za besplatne STB uređaje

Bez odgovarajućeg uređaja za prijem digitalnog signala, televizijski program od proleća neće moći da se prati. Zbog toga je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija omogućilo da socijalno najugroženije kategorija stanovništva set-top-boks uređaj dobiju besplatno.

U Kraljevačkom Centru za socijalni rad u kojem se pored ekspoziture PIO fonda obavlja ovaj posao, ovih dana je u toku prijavljivanje građana koji ispunjavaju uslove za dobijanje besplatnog set-top-boks uređaja. Interesovanje je izuzetno veliko.

Do danas je u Kraljevu primljeno 700 zahteva lica koja ispunjavaju kriterijume za dodelu STB uređaja.

"Centru za socijalni rad se obraćaju lica korisnici novćane i socijalne pomoći i to oni koji su u ovom momentu aktivni korisnici, što znači oni koji u ovom momentu ostvaruju to pravo, a ne oni koji su u pauzi, prekidu primanja itd", kaže Sonja Marjanović pravnik u Centru za socijalni rad u Kraljevu.

Interesovanje za besplatnu dodelu set-top-boksova je veliko. U Kraljevačkom centru za socijalni rad se nadaju da će svi zainteresovani uspeti da se prijave na vreme i apeluju da penzioneri koji u neznanju žele da prijavu predaju Centru za socijalni rad, to mogu da ostvare u ekspozituri PIO fonda u Kraljevu, ukoliko imaju penziju koja je manja od 13.288 dinara.

Po završetku prijavljivanja, set-top-boks uređaji će biti isporučivani na kućne adrese onih koji će dobiti rešenja za njihovu besplatnu dodelu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи