Читај ми!

Digitalna TV u Srbiji

Strategija za prelazak sa analognog na digitalno emitovanje usvojena je 2. jula 2009. Predviđen je potpuni prelazak na digitalno emitovanje terestrijalnog televizijskog signala 4. aprila 2012. godine.

Da li su tri godine priprema i realizacije procesa digitalizacije dovoljne da Srbija izbegne sudbinu analognog ostrva? Ukoliko stignemo na vreme, šta možemo da očekujemo od digitalne kulture? Koje digitalne puteve je izabrala Evropa, gde su naši susedi?

(Emisiju "Digitalna TV u Srbiji" možete pogledati/preuzeti na našoj strani Emisije)

U studiju su dr Irini Reljin, pomoćnica ministarke za telekomunikacije, dr Tatjana Ćitić, odgovorna urednica Digitalnog i Satelitskog programa RTS-a, mr Jelena Surčulija, medijski pravnik i dr Stanko Crnobrnja, reditelj i producent.

Urednik i voditelj emisije je mr Nikolina Milatović Popović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво