Читај ми!

RTS HD i bez antene

Širenje dostupnosti RTS HD programa obradovaće ljubitelje sporta, a i novih tehnologija. Dostupan je u OPEN IPTV HD paketu Telekoma, D3 paketu SBB-a, ponudi Orion Telekoma, SAT TRAKT-a i Radijus Vektora.

RTS HD program nalazi se u ponudi OPEN IPTV-a Telekoma Srbije u okviru HD paketa na kanalu 740. Pored spomenutog paketa Telekoma Srbije, RTS HD se distribuira i kroz kablovsku mrežu SAT-TRAKT-a u više od dvadeset gradova širom Vojvodine, a od danas se nalazi i u D3 paketu SBB-a na pozicijama 122 i 218, Orion Telekoma, na poziciji 79, za sve korisnike koji imaju protok interneta veći od 8 megabita i kablovskog operatera Radijus Vektor, čijim je korisnicima koji poseduju televizor koji ima integrisan MPEG-4, DVB-C tjuner omogućeno da prate na poziciji 1000 RTS HD program bez obzira da li koriste ili ne neki od paketa digitalne TV.

Korisnici ovih paketa moći će da prate Olimpijske igre, kao i sve druge sportske prenose u slici visoke rezolucije na RTS HD programu.

RTS ponudu svojih kanala, uključujući i kanal RTS HD, obezbeđuje operatorima bez nadoknade. Napominjemo da se kanali RTS nalaze u ponudi ovih operatora u okviru komercijalnih paketa, prema uslovima i cenama koji su dostupni na njihovim internet stranicama. Pretplata na ove pakete ne oslobađa korisnike obaveze plaćanja radio-televizijske pretplate, u skladu sa Zakonom o radiodifuziji.

Podsećamo, da biste pratili RTS HD program koji se emituje u Inicijalnoj DVB-T2 mreži potrebno je da primate signal sa neke od 15 predajničkih lokacija pomoću spoljne antene i da posedujete Full HD plazma ili LCD televizor i DVB-T2 MPEG-4 dekoder.

 

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи