Читај ми!

Lidersko mesto RTS-a obaveza za budućnost

Radio-televizija Srbije predstavila svoje programe, akcije i produkciju na Međunarodnoj konferenciji u Novom Sadu posvećenoj savremenim trendovima u komunikaciji sa javnošću.

Radio-televizija Srbije, kao jedina medijska kuća, predstavila je svoje programe, akcije i produkciju na Međunarodnoj konferenciji u Novom Sadu posvećenoj savremenim trendovima u komunikaciji sa javnošću. Organizator četvrte konferencije Prilika 2012 – Komunikacije pred izazovima promena je Društvo Srbije za odnose sa javnošću. Predstavljanje RTS-a izazvalo je veliku pažnju Međunarodnog skupa stručnjaka za odnose sa javnošću.

Kao primer dobre prakse RTS je predstavio svoje uspehe u prethodnih nekoliko godina, koje  rezultatima ostvarenim na pet televizijskih, četiri radijska programa, muzičkom, izdavačkom i arhivskom delatnošću plene pažnju gledalaca i koje su u osam od 10 kategorija Medijski javni servis Srbije najviše rangirali.

"Važno je da jedna zemlja ima stabilnu instituciju kakvu Srbija ima u Javnom medijskom servisu. Velika podrška, a za nas velika odgovornost", rekla je Duška Vučinić, šef Službe za odnose sa javnošću RTS-a.

Predstavljanje naše kuće izazvalo je veliku pažnju Međunarodnog skupa stručnjaka za odnose sa javnošću. Slogan "Vaše pravo da znate sve" prepoznatljiv je simbol Medijskog javnog servisa i van granica Srbije.

"Imate raznovrsan javni servis u Srbiji, koji se razvija u službi građana po mogućnostima i interesovanjima. Važan je uticaj koji RTS ima na društvenu svest i događaje, a još važnija povratna informacija javnosti, koja RTS-u daje kritiku, podršku i ideju", kaže profesor Tomas A. Bauer sa Univerziteta u Beču.

Prisutna i na globalnim komunikacijskim mrežama uz organizaciju "Eurosonga", brojne humanitarne akcije "Teleton" i društveno odgovorne kampanje, kako je istaknuto, naša kuća ima najveće poverenje javnosti u regionu Zapadnog Balkana. Za budućnost, tu su tehnička modernizacija i konkurs "Sto mladih stručnjaka za 21. vek".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво