Počelo glasanje na Dečjoj pesmi Evorvizije

Pripreme za takmičenje za Dečju pesmu Evrovizije koje je na programu 25. novembra su sve intenzivnije. Uvežbava se početno predstavljanje zemalja učesnica i zajednička numera "Light up".

U pauzama proba učesnici se druže, fotografišu i razmenjuju poklone. Juče je predstavnica Srbije Bojana Radovanović imala drugu probu u Minsk areni, a potom je usledila konferencija za novinare naše delegacije. Na pitanja novinara odgovarale su Bojana Radovanović, kompozitor pesme "Svet" Mari Mari i Silvana Grujić šef delegacije Srbije na Dečjoj pesmi Evrovizije.

Bilo je puno zanimljivih pitanja novinara, a specifičan trenutak ovog susreta sa novinarima bio je kada su Bojana i Mari Mari zapevale tradicionalnu belorusku pesmu "Kupaljinka" što znači "Cvet".

Sinoć je počelo onlajn glasanje za Dečju pesmu Evrovizije. Da vas podsetimo glasa se od sinoć u 20 časova do nedelje u 16 časova na sajtu junioreurovision.tv. Glasanje se nastavlja još 15 minuta posle izvođenja svih pesama. Možete da glasate za 3 do 5 pesama i pozivamo vas da glasate za našu predstavnicu Bojanu Radovanović koja izvodi pesmu "Svet" i nastupa pod rednim brojem 10.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 25. nov 2018, 17:54) - snezana [neregistrovani]

pesma br.10

Bojana