Ozbiljne probe na sceni a u pauzama - video igrice

Delegacija Srbije i danas je u prestonici Belorusije imala puno obaveza, satnica za brojne probe svih takmičara je do detalja isplanirana i ništa se ne prepušta slučaju. Ipak, ostaje vremena za zabavu i druženje.

Snimateljima tv kanala Juniorevrovision.tv Sonja je ekskluzivno pokazala haljinu u kojoj će nastupiti 20. novembra na sceni Minsk arene. Autor scenskih kostima za Sonju, Janu i Isidoru je Nena Milovanović a njihov scenski nastup osmislio je koreograf Milan Gromilić. Milonski auditorijum dobio je priliku da čuje i deonicu naše pesme "Čarobna noć"na engleskom.

Osim pesama kojima će predstavljati svoje države, svi takmičari će zajedno otpevati pesmu "Dan bez rata", posvećenu projektu UNICEFa za decu sa posebnim potrebama.

Takmičari "Dečje pesme Evrovizije 2010." iz 14 zemalja neprekidno se smenjuju tokom koreografskih i proba kostima na sceni ali i iza pozornice. Pitate se šta rade dečaci i devojčice između proba, dok čekaju svoj red? Neki od se doteruju u svlačionicama, neki koriste pauze da upoznaju grad, neki dremaju.

Naša Sonja se malo prehladila pa ju je pregledala dežurna doktorka koja je na raspolaganju svim takmičarima tokom priprema i takmičenja. Nadamo se da će naša predstavnica ozdraviti do subote i da će "Čarobna noć" oduševiti žiri, publiku i čitav tv auditorijum.

Znajući koliko godina imaju mlade zvezde Evrovizije, jasno je zašto je najposećeniji prostor iza pozornice baš "Play room" - soba sa video igricama, internetom, stonim fudbalom... Neki su čak igrali i basket.

broj komentara 0 pošalji komentar