Magija u Minsk areni

Sonja Škorić uspešno je obavila prvu probu nastupa na sceni Minsk arene, četiri dana pre predstavljanja pred publikom u Belorusiji i milionskim tv auditorijumom. Na zvaničnom sajtu Dečje pesme Evrovizije utisak o Sonjinoj prvoj probi dočaran je naslovom vesti : “Sonja je donela magiju u Misk”.

Na jučerašnjem koktelu dobrodošlice, voditelji ovogodišnjeg šou programa-takmičenja, pitali su našu Sonju da li zna da njeno ime u prevodu znači "onaj koji voli da spava"? Odgovorila je da joj to tumačenje baš pristaje i priznala da je spavalica...

"U svakom slučaju", navodi se dalje u tekstu vesti o prvoj probi :" Sonjina balada jeste snena balada i to u najboljem mogućem smislu tih reči- lagana ali vrlo moćna balada".

Sonja je na sceni delovala vrlo samouvereno a prvi komentari o njenoj vokalnoj interpretaciji glase: "Srpska pesma "Čarobna noć" zvučala je poput  pesama koje su deo najbolje tradicije Dečje pesme Evrovizije na najvišem nivou kvaliteta".

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 16. nov 2010, 19:36) - anonymous [neregistrovani]

:)

odlična koreografija, interpretacija...mali kiks (falšić)...ali biće to mnogo bolje na 2 probi....

<3 te Sonja

(utorak, 16. nov 2010, 15:19) - anonymous [neregistrovani]

glasajte za Sonju

Dragi nasi sunarodnici iz dijaspore,pratite Decju pesmu Evrovizije preko nacionalnih tv stanica u zemljama u kojima zivite,u subotu uvece i GLASAJTE ZA NASU SONJU SKORIC!